Hur säger jag upp mitt medlemskap?

Du som betalar via Apple

Så här gör du för att avsluta en prenumeration via din iPhone eller iPad:

• Börja med att gå in på inställningar på din iPhone eller iPad.
  • Klicka på den stora knappen högst upp där ditt namn står.
  • I nästa meny klickar du på "prenumerationer"
  • Där väljer du den prenumeration som du vill avsluta, och avslutar den.

Du som betalar med kort/Klarna

Såhär gör du för att avsluta din prenumeration via vår hemsida:

• Klicka på "Ditt Omni" uppe i höger hörn.
  • Klicka på “Ditt medlemskap”.
  • Klicka på “Avsluta" under den prenumeration du vill avsluta.
  • Följ instruktionerna.

Så här gör du för att avsluta din prenumeration via din Android-telefon eller surfplatta

• Klicka på de tre horisontella linjer som finns i det övre vänstra hörnet, bredvid Omnis logotyp.
  • Klicka på “hantera ditt medlemskap”.
  • Klicka på “Medlemskap"
  • Välj avsluta och följ instruktionerna.

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp!