Omni Mer + Omni Ekonomi

Studenterbjudande

Som student och medlem i HHGS studentkår får du läsa Omni Mer och Omni Ekonomi – gratis i ett helt år (värde 2148 kronor). Erbjudandet kan förnyas ett år i taget så länge du pluggar och är medlem i studentkåren.

Gör som 650 000 andra läsare och få nya perspektiv på världen med Omnis snabba och smarta nyhetsappar!

Göteborgs Universitet
Logga in eller skapa ett konto med den e-postadress du fått av ditt universitet eller högskola (t ex namn@student.skola.se) för att ta del av erbjudandet.
Till erbjudandet
Genom att gå vidare så godkänner du de allmänna villkoren.

Allt detta ingår i Omni Mer + Omni Ekonomi

Omni Mer

Med Omnis premiumtjänst Omni Mer får du daglig fördjupning och förklaring av nyheterna. Förutom fördjupande texter skrivna av våra egna redaktörer får du också upplåst innehåll från ledande internationella medier som The New York Times, Washington Post, Reuters, The Atlantic, Foreign Affairs och Bloomberg. Dessutom får du ta del av våra exklusiva långläsningar och annat unikt innehåll både i appen och på webben.


Omni Ekonomi

Omni ekonomi är tjänsten för den nya tidens affärsmänniska. Med Omni Ekonomi får du alla affärsnyheter på ett ställe, förklarande ekonomijournalistik på svenska och upplåst innehåll från de största internationella affärsmedierna. Du får också ta del av analyser från titlar som Affärsvärlden och Börsveckan, samt från vårt egna nätverk av experter. Allt för att du ska kunna navigera marknaderna och fatta smartare investeringsbeslut.