Produktbild

För den nya tidens nyhetsläsare

Alla nyheter. Alla perspektiv. I en app.

Alla mediers nyheter på ett ställe

Omni ger alla mediers nyheter på ett ställe. Vi samlar och sammanfattar all världens nyheter i ett lika smart som snabbt format.

Fler perspektiv och nya insikter

Omni ger fler perspektiv och fler nyanser i nyhetsberättelsen. Vi vill utmana till nya insikter om världen, varandra och oss själva.

Utsedd till Sveriges bästa nyhetsapp

Omni har utsetts till Sveriges bästa nyhetstjänst flera år i rad och används i dag av 650 000 läsare. Appen är gratis att ladda ner och använda.

Omni Mer ger förklaring och fördjupning

Under 2022 har tilläggstjänsten Omni Mer lanserats som ger mer förklaring, fördjupning och bakgrund. Till dig som medlem öppnar vi dessutom betalmurarna till en lång rad internationella medier.


Omni levererar snabba och korrekta nyheter, allt paketerat i en app som känns snygg, lättöverskådlig och lättnavigerad

Utsedd till Sverige bästa nyhetstjänst 2020, 2016, 2015 (Topp 100)

På sitt karakteristiska uppstickarsätt hittar Omni ständigt nya vägar i både flöden och arbetssätt.

Nominerad till Årets Redaktion 2022 (Årets Dagstidning, TU)

”För att de med ständig förnyelse, i dialog med läsarna, lyckats etablera sig som Nyhetssveriges mest framgångsrika DJ:s”

Nominerad till Stora Journalistpriset 2016

”Vi har förändrat och förbättrat hur 650 000 svenskar läser nyheter. Det är vi väldigt stolta över. Att vi dessutom attraherar de mest insatta och de mest krästa nyhetsläsarna gör inte bedriften mindre”

Markus Gustafsson, chefredaktör, Omni

Upptäck Omni

Ställ in nyhetsmix och bevaka ämnen

Med Omni kan du ställa din egen nyhetsmix och få mer av det som intresserad dig mest – och mindre av annat. Du kan även lägga upp bevakningar på nyheter och ämnen.

Korta och koncisa sammanfattningar

Omnis 25 journalister starka redaktion följer världens alla nyhetsflöden och medier. Alla nyheter förmedlas i korta och koncisa sammanfattningar.

Starkast på utrikes, samhälle och politik

Omnis paradgrenar är internationella nyheter, svensk politik och samhällsfrågor. Men i Omni hittar du också allt från händelsenyheter i Sverige och världen till tech och klimat.