Omni inifrån

Omni förstärker – anställer fyra nyhetsredaktörer

Mitt i allt det fruktansvärda som pågår i vår värld känns det fint att vi på Omni får avsluta veckan med att berätta att Omni-familjen växer. Vi har nämligen rekryterat fyra fantastiska stjärnor, tillika några av Sveriges bästa nyhetsredaktörer.

Varmt, varm välkomna till Omni-familjen! ❤️ Vi är galet stolta över att ha just er hos oss, Joel, Linus, Felicia och Olivia!

Felicia Nordlund, 29, har nu i veckan anställts som nyhetsredaktör. Felicia kom till Omni som vikarie i april förra året och har gjort ett helt fantastiskt första år hos oss. Innan Omni arbetade Felicia som reporter och researcher på SVT och har dessförinnan varit nyhetsreporter på TT och Expressen. Läste Journalistikprogrammet vid Södertörn.

Joel Malmén, 30, har också nu i veckan anställts som nyhetsredaktör. Joel kom till Omni som vikarie så sent som i december och satte omedelbart stort avtryck. Joel har tidigare bland annat varit reporter på SVT, nyhetsvakthavande på SR Ekot och reporter på TT. Läste Journalistikprogrammet vid Södertörn.

Olivia Wikström, 29, anställdes som nyhetsredaktör i januari. Olivia hade då redan varit vikarie hos oss i ett år och även hunnit bli mamma under tiden. Olivia har tidigare varit nyhetspresentatör på SR Ekot, programledare och reporter på P3 Nyheter, liksom reporter på SVT:s Babel och på Östersunds-Posten. Läste Journalisthögskolan i Göteborg.

Linus Lindgren, 26, anställdes också som nyhetsredaktör i januari. Linus lärde vi känna redan förra sommaren när vi värvade över honom som vikarie från Aftonbladet där han hade arbetat som breakingreporter i ett år. Innan dess hade Linus bland annat varit reporter på Mitt-i, Metro och Hela Hälsingland. Läste Journalisthögskolan i Sundsvall.

/Markus

Omni inifrån. En blogg om det inre livet på Omni, om vårt nyhetsarbete, om våra utvecklingsprojekt och om våra planer framåt. – Markus Gustafsson, chefredaktör.